Nutriční hodnoty (Rybízová marmeláda II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 769 kJ / 2 335 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 3,00 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 2,40 g |
–– mononenasycené | 0,40 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 560,00 g |
– cukry | 560,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg ovoce | Jahody čerstvé | 1000 g |
1 1 Gelfix Extra | Želatina cukrářská | |
500 g 500 g cukru | Cukr bílý | 500 g |