Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Maďarská polévka "čičeri")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 935 kJ /
463 kcal
Bílkoviny11,03 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,03 g
Tuky23,11 g
– nasycené3,39 g
– nenasycené19,29 g
–– mononenasycené15,97 g
–– polynenasycené3,33 g
––– omega 30,05 g
Vláknina32,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 514 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy38,03 g
– cukry14,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 brambora Brambor zimní 50 g
1 řapík 1 řapík celeru Celer bulva čerstvá 500 g
200 200 g cizrny z konzervy Cizrna
3 3 lžíce sekaných rajčat z konzervy Rajče červené sterilované
2 lžíce 2 lžíce tarhoni Těstoviny pšeničné
1 1 sůl Sůl mořská
mletý černý pepř (podle chuti) Pepř černý mletý
1 špetka 1 špetka drceného kmínu Kmín mletý
chilli paprička Chilli paprička čerstvá
1/2 1/2 citronu Citrón čerstvý 45 g
čerstvý koriandr (nebo nať cibulky) Koriandr listy čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.