Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šťavnatý salát ze syrové červené řepy s křenem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie711 kJ /
170 kcal
Bílkoviny1,66 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,66 g
Tuky0,72 g
– nasycené0,21 g
– nenasycené0,37 g
–– mononenasycené0,04 g
–– polynenasycené0,33 g
––– omega 30,04 g
Vláknina6,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 88 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy35,80 g
– cukry28,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 větší červené řepy Červená řepa čerstvá
2 2 velké mrkve Mrkev čerstvá 100 g
2 2 vrchovaté lžíce strouhaného křenu (malé slzy) Křen čerstvý
1 1 veliké jablko neloupané šťavnaté Jablko čerstvé 150 g
sůl Sůl mořská
2 lžičky 2 lžičky cukru krupice (nebo sladidlo se stévií) event. med nebo javorový či čekankový sirup) Cukr bílý 10 g
2 lžíce 2 lžíce rýžového octa (nebo balsamica) Ocet rýžový 30 ml
salát rukola množství podle chuti Rukola čerstvá
1 dl 1 dl vody Voda 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.