Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Uzený vepřový ocásek v PH)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 326 kJ /
317 kcal
Bílkoviny11,76 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,76 g
Tuky1,90 g
– nasycené0,60 g
– nenasycené1,01 g
–– mononenasycené0,16 g
–– polynenasycené0,85 g
––– omega 30,04 g
Vláknina26,47 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,06 g
Sůl10,10 g
Sacharidy52,70 g
– cukry40,76 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
1 1 cibule - větší Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1 1 mrkev - větší Mrkev čerstvá 50 g
1/2 1/2 bílé ředkve Ředkev bílá čerstvá
500 g 500 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 500 g
1 1 vepřový ocásek uzený Vepřový ocásek
4 4 bobkové listy Bobkový list sušený
5 kuliček 5 kuliček nové koření Nové koření
6 kuliček 6 kuliček černého pepře Pepř černý
250 ml 250 ml sodové vody (neboli sifon, Sodastream) Voda 250 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.