Nutriční hodnoty (Uzený vepřový ocásek v PH)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 326 kJ / 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,76 g |
Tuky | 1,90 g |
– nasycené | 0,60 g |
– nenasycené | 1,01 g |
–– mononenasycené | 0,16 g |
–– polynenasycené | 0,85 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 26,47 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,06 g |
Sůl | 10,10 g |
Sacharidy | 52,70 g |
– cukry | 40,76 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 1 cibule - větší | Cibule čerstvá | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1 1 mrkev - větší | Mrkev čerstvá | 50 g |
1/2 1/2 bílé ředkve | Ředkev bílá čerstvá | |
500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
1 1 vepřový ocásek uzený | Vepřový ocásek | |
4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
5 kuliček 5 kuliček nové koření | Nové koření | |
6 kuliček 6 kuliček černého pepře | Pepř černý | |
250 ml 250 ml sodové vody (neboli sifon, Sodastream) | Voda | 250 ml |