Nutriční hodnoty (Výhonková pánev (mungo klíčky))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 826 kJ / 675 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,50 g |
Tuky | 23,45 g |
– nasycené | 3,64 g |
– nenasycené | 18,74 g |
–– mononenasycené | 5,41 g |
–– polynenasycené | 13,33 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 27,11 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,85 g |
Sůl | 4,29 g |
Sacharidy | 79,62 g |
– cukry | 26,31 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 bazalkové tofu | Tofu bylinkové | |
20 g 20 g zázvoru | Zázvor sušený | 20 g |
125 ml 125 ml jablečné šťávy | Šťáva z jablka | 125 ml |
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
3 lžíce 3 lžíce slunečnicových semínek | Slunečnicová semínka loupaná | 45 g |
1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
1 lžička 1 lžička kari | Kari | 5 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
olej | Olej řepkový | |
150 g 150 g klíčků mungo | Klíčky mungo čerstvé | 150 g |
sůl | Sůl mořská |