Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fasolowka warszawska)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 156 kJ /
1 949 kcal
Bílkoviny96,00 g
– z toho živočišné bílkoviny85,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,75 g
Tuky136,74 g
– nasycené43,43 g
– nenasycené64,57 g
–– mononenasycené52,46 g
–– polynenasycené12,11 g
––– omega 30,85 g
Vláknina5,38 g
Cholesterol 1,48 g
Sodík 3,51 g
Sůl8,13 g
Sacharidy80,98 g
– cukry12,98 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 hrstě fazolí Fazole bílé
250 g 250 g uzeného boku Vepřový bok uzený 250 g
1-2 1-2 klobásy Klobása
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
200 ml 200 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
2-3 2-3 rohlíky (nebo housky, kaiserky) Rohlík pšeničný bílý 107.5 g
2-3 2-3 hrstě strouhaného žlutého sýra (gouda) Sýr kravský tvrdý 30%
3 3 sušená rajčata v oleji Rajčata červená sušená v oleji
1 hrst 1 hrst petrželky Petržel nať čerstvá
koření - sůl, pepř, mletý kmín, tymián, rozmarýn, šalvěj, muškátový květ (podle chuti) Muškát květ sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.