Nutriční hodnoty (Jablkovo-fenyklový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 465 kJ / 350 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
Tuky | 21,94 g |
– nasycené | 3,20 g |
– nenasycené | 18,50 g |
–– mononenasycené | 15,66 g |
–– polynenasycené | 2,84 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 33,04 g |
– cukry | 28,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
hrst hrst rukoly nebo jiného salátu | Rukola čerstvá | |
1 1 fenykl | Fenykl hlíza | |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
2 lžíce 2 lžíce jablečného octa | Ocet jablečný | 30 ml |
½ - 1 1 lžička cukru (dle chuti) | Cukr bílý | |
bílé koření | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |