Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkovo-fenyklový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 465 kJ /
350 kcal
Bílkoviny1,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,20 g
Tuky21,94 g
– nasycené3,20 g
– nenasycené18,50 g
–– mononenasycené15,66 g
–– polynenasycené2,84 g
––– omega 30,10 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 16 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy33,04 g
– cukry28,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
hrst hrst rukoly nebo jiného salátu Rukola čerstvá
1 1 fenykl Fenykl hlíza
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce jablečného octa Ocet jablečný 30 ml
½ - 1 1 lžička cukru (dle chuti) Cukr bílý
bílé koření Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.