Nutriční hodnoty (Bramborová polévka s červenou řepou, fenyklem a slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 939 kJ / 941 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,48 g |
Tuky | 84,34 g |
– nasycené | 41,06 g |
– nenasycené | 42,06 g |
–– mononenasycené | 36,03 g |
–– polynenasycené | 6,03 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 8,05 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 34,75 g |
– cukry | 5,95 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 střední červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
3-4 3-4 brambory | Brambor zimní | 175 g |
1 1 fenykl | Fenykl hlíza | |
100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |