Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborová polévka s červenou řepou, fenyklem a slaninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 939 kJ /
941 kcal
Bílkoviny7,98 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,48 g
Tuky84,34 g
– nasycené41,06 g
– nenasycené42,06 g
–– mononenasycené36,03 g
–– polynenasycené6,03 g
––– omega 30,12 g
Vláknina8,05 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,62 g
Sůl4,00 g
Sacharidy34,75 g
– cukry5,95 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 střední červené řepy Červená řepa čerstvá
3-4 3-4 brambory Brambor zimní 175 g
1 1 fenykl Fenykl hlíza
100 g 100 g uzené slaniny Špek 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.