Nutriční hodnoty (Hrachová polévka s restovanou slaninou a mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 533 kJ / 2 995 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 123,03 g |
Tuky | 133,44 g |
– nasycené | 62,63 g |
– nenasycené | 69,23 g |
–– mononenasycené | 56,05 g |
–– polynenasycené | 13,18 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 69,55 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,61 g |
Sůl | 6,20 g |
Sacharidy | 287,70 g |
– cukry | 38,55 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hrachu | Hrách žlutý loupaný sušený | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
150 g 150 g farmářské slaniny | Špek | 150 g |
hřebíček | Hřebíček | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
majoránka | Majoránka sušená |