Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pařížský řez)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 20

Energie23 066 kJ /
5 513 kcal
Bílkoviny69,99 g
– z toho živočišné bílkoviny39,69 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,30 g
Tuky380,51 g
– nasycené209,02 g
– nenasycené142,40 g
–– mononenasycené117,29 g
–– polynenasycené25,10 g
––– omega 33,84 g
Vláknina38,99 g
Cholesterol 1,43 g
Sodík 584 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy432,64 g
– cukry387,91 g
––– laktóza16,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
4 lžíce 4 lžíce cukru Cukr bílý 100 g
3 lžíce 3 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 33 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
650 ml 650 ml šlehačky 30-33 % Šlehačka 35% 650 ml
450 g 450 g hořké čokolády na vaření (Lidl 52 % kakaa) Čokoláda hořká 40% 450 g
tuk a hrubá mouka na vymazání plechu Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.