Nutriční hodnoty (Buřtguláš (z remosky))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 2 894 kJ / 692 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,15 g |
Tuky | 9,02 g |
– nasycené | 4,97 g |
– nenasycené | 3,33 g |
–– mononenasycené | 0,98 g |
–– polynenasycené | 2,35 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 28,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 75 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 120,03 g |
– cukry | 27,02 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 ks 6 ks špekáčků | Špekáček | |
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 litr 1 litr hovězího vývaru | Vývar hovězí | 1000 ml |
paprika sladká | Paprika červená sušená | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
chilli | Chilli paprička sušená | |
majoránka | Majoránka sušená | |
kmín | Kmín |