Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kachní kaldoun)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 622 kJ /
627 kcal
Bílkoviny29,32 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,96 g
Tuky16,46 g
– nasycené3,95 g
– nenasycené7,61 g
–– mononenasycené5,76 g
–– polynenasycené1,86 g
––– omega 30,06 g
Vláknina11,40 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 212 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy87,00 g
– cukry10,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
kachní droby, křídla a krk na vývar Vývar hovězí
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
nové koření Nové koření
pepř celý Pepř černý
bobkový list Bobkový list sušený
česnek (3 stroužky) Česnek čerstvý
sůl, pepř Pepř černý
muškátový květ Muškát květ sušený
mrkev Mrkev čerstvá
celer Celer bulva čerstvá
petržel Petržel kořenová čerstvá
petrželka Petržel nať čerstvá
máslo na jíšku (50 g) Máslo kravské
mouka na jíšku (2 lžíce) Mouka pšeničná hladká
játra Játra vepřová
sůl, pepř Pepř černý
majoránka Majoránka sušená
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
strouhanka Strouhanka pšeničná
100 g 100 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
trocha trocha vody Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.