Nutriční hodnoty (Tvarohová buchta s čokoládou a kandovaným ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 12 879 kJ / 3 078 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 51,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,40 g |
Tuky | 209,82 g |
– nasycené | 121,26 g |
– nenasycené | 76,51 g |
–– mononenasycené | 67,50 g |
–– polynenasycené | 9,01 g |
––– omega 3 | 0,70 g |
Vláknina | 5,40 g |
Cholesterol | 1,27 g |
Sodík | 586 mg |
Sůl | 1,94 g |
Sacharidy | 237,18 g |
– cukry | 208,28 g |
––– laktóza | 18,28 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g měkkého tvarohu (v alobalu) | Tvaroh polotučný | 250 g |
3 3 větší vejce | Vejce slepičí | 210 g |
150 g 150 g cukru krupice (lze ubrat, pokud bude sladší poleva) | Cukr bílý | 150 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
citronová kůra z půlky půlky citronu | Citronová kúra čerstvá | |
180 g 180 g másla (nebo máslové Hery) | Máslo kravské | 180 g |
180-200 g 180-200 g polohrubé mouky (dle šťavnatosti tvarohu) | Mouka pšeničná polohrubá | 190 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
100 g 100 g čokolády (50% nebo jiná) | Čokoláda mléčná 30% | 100 g |
100 g 100 g kandovaného ovoce | Citron kandovaný | 100 g |
máslo na vymazání | Máslo kravské | |
hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá | |
čokoládová poleva | Čokoládová poleva | |
moučkový cukr | Cukr bílý |