Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové na rajčatech s rýží)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 069 kJ /
972 kcal
Bílkoviny20,29 g
– z toho živočišné bílkoviny1,17 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,12 g
Tuky3,39 g
– nasycené1,62 g
– nenasycené1,16 g
–– mononenasycené0,42 g
–– polynenasycené0,74 g
––– omega 30,08 g
Vláknina7,63 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 33 mg
Sůl0,08 g
Sacharidy211,38 g
– cukry19,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky libové vepřové kýty nebo pečeně Vepřová kýta
sůl Sůl mořská
špetka špetka vegety Kořenící směs sypká
150-200 ml 150-200 ml netučného vývaru nebo vody Vývar hovězí 175 ml
1 1 malá plechovka protlaku Protlak rajčatový
3 3 větší rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
1 hrnek 1 hrnek rýže Rýže bílá 250 g
2 hrnky 2 hrnky vody Voda 500 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.