Nutriční hodnoty (Vepřové na rajčatech s rýží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 069 kJ / 972 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,12 g |
Tuky | 3,39 g |
– nasycené | 1,62 g |
– nenasycené | 1,16 g |
–– mononenasycené | 0,42 g |
–– polynenasycené | 0,74 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 7,63 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 33 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 211,38 g |
– cukry | 19,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky libové vepřové kýty nebo pečeně | Vepřová kýta | |
sůl | Sůl mořská | |
špetka špetka vegety | Kořenící směs sypká | |
150-200 ml 150-200 ml netučného vývaru nebo vody | Vývar hovězí | 175 ml |
1 1 malá plechovka protlaku | Protlak rajčatový | |
3 3 větší rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
1 hrnek 1 hrnek rýže | Rýže bílá | 250 g |
2 hrnky 2 hrnky vody | Voda | 500 ml |
sůl | Sůl mořská |