Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené pohankovo-brokolicové karbanátky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie5 862 kJ /
1 401 kcal
Bílkoviny59,33 g
– z toho živočišné bílkoviny12,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny46,97 g
Tuky24,31 g
– nasycené5,13 g
– nenasycené14,59 g
–– mononenasycené7,90 g
–– polynenasycené6,70 g
––– omega 30,19 g
Vláknina44,86 g
Cholesterol 472 mg
Sodík 164 mg
Sůl0,26 g
Sacharidy215,75 g
– cukry13,73 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g pohanky Pohanka loupaná 200 g
300 g 300 g brokolice Brokolice čerstvá 300 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
olej Olej řepkový
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
3-5 lžic 3-5 lžic dětské krupičky Krupice pšeničná jemná 60 g
2 lžičky 2 lžičky slunečnicových semínek Slunečnicová semínka loupaná 10 g
kopr Kopr nať čerstvý
pepř mletý Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.