Nutriční hodnoty (Pečené pohankovo-brokolicové karbanátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 5 862 kJ / 1 401 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 46,97 g |
Tuky | 24,31 g |
– nasycené | 5,13 g |
– nenasycené | 14,59 g |
–– mononenasycené | 7,90 g |
–– polynenasycené | 6,70 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 44,86 g |
Cholesterol | 472 mg |
Sodík | 164 mg |
Sůl | 0,26 g |
Sacharidy | 215,75 g |
– cukry | 13,73 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g pohanky | Pohanka loupaná | 200 g |
300 g 300 g brokolice | Brokolice čerstvá | 300 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
olej | Olej řepkový | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
3-5 lžic 3-5 lžic dětské krupičky | Krupice pšeničná jemná | 60 g |
2 lžičky 2 lžičky slunečnicových semínek | Slunečnicová semínka loupaná | 10 g |
kopr | Kopr nať čerstvý | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |