Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Marinované fazolky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 118 kJ /
1 223 kcal
Bílkoviny12,70 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,20 g
Tuky117,35 g
– nasycené45,69 g
– nenasycené70,66 g
–– mononenasycené60,36 g
–– polynenasycené10,30 g
––– omega 30,13 g
Vláknina20,78 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,64 g
Sůl4,00 g
Sacharidy20,27 g
– cukry14,24 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g fazolek Fazolky čerstvé 300 g
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
2 lžíce 2 lžíce kopru Kopr nať čerstvý 30 g
100 g 100 g uzené slaniny Špek 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.