Nutriční hodnoty (Opékaná ryba se zeleninou a slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 372 kJ / 1 284 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,84 g |
Tuky | 126,66 g |
– nasycené | 61,65 g |
– nenasycené | 63,45 g |
–– mononenasycené | 54,06 g |
–– polynenasycené | 9,39 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 10,66 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,64 g |
Sůl | 6,60 g |
Sacharidy | 22,35 g |
– cukry | 12,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 600 g filetů sumečka afrického (nebo filetů jiné ryby) | Sumeček filet | |
300 g 300 g míchané zeleniny dle chuti (hrášek, fazolky, mrkev, kukuřice…) | Mrkev čerstvá | 300 g |
150 g 150 g uzené slaniny | Špek | 150 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
olej | Olej řepkový | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
sůl | Sůl mořská | |
bylinky dle chuti (bazalka, petrželová nať, oregano…) | Petržel nať čerstvá |