Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Opékaná ryba se zeleninou a slaninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 372 kJ /
1 284 kcal
Bílkoviny9,09 g
– z toho živočišné bílkoviny5,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,84 g
Tuky126,66 g
– nasycené61,65 g
– nenasycené63,45 g
–– mononenasycené54,06 g
–– polynenasycené9,39 g
––– omega 30,15 g
Vláknina10,66 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 2,64 g
Sůl6,60 g
Sacharidy22,35 g
– cukry12,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 600 g filetů sumečka afrického (nebo filetů jiné ryby) Sumeček filet
300 g 300 g míchané zeleniny dle chuti (hrášek, fazolky, mrkev, kukuřice…) Mrkev čerstvá 300 g
150 g 150 g uzené slaniny Špek 150 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
olej Olej řepkový
bílý pepř Pepř bílý
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
sůl Sůl mořská
bylinky dle chuti (bazalka, petrželová nať, oregano…) Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.