Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečné / hruškové těstoviny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 555 kJ /
1 806 kcal
Bílkoviny51,66 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny51,66 g
Tuky7,60 g
– nasycené2,35 g
– nenasycené2,25 g
–– mononenasycené0,70 g
–– polynenasycené1,55 g
––– omega 30,60 g
Vláknina31,34 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 35 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy366,98 g
– cukry66,52 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g jablek (nebo hrušek, oloupaných a bez jádřinců) Jablko čerstvé 600 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
mletá skořice (dle chuti) Skořice ceylonská mletá
1 1 citron - šťáva i kůra Citrón čerstvý 90 g
krupicový cukr (podle sladkosti ovoce) Cukr bílý
400 g 400 g těstovin (v suchém stavu) Těstoviny pšeničné 400 g
sůl Sůl mořská
máslo Máslo kravské
tvaroh (olešnický) Tvaroh polotučný
moučkový cukr (nebo skořicový) Cukr bílý
šlehačka (nebo zakysaná smetana, bílý jogurt...) Šlehačka 35%
rozinky (nebo brusinky) Rozinky
hnědý rum Rum
perník na strouhání Perník

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.