Nutriční hodnoty (Jablečné / hruškové těstoviny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 555 kJ / 1 806 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 51,66 g |
Tuky | 7,60 g |
– nasycené | 2,35 g |
– nenasycené | 2,25 g |
–– mononenasycené | 0,70 g |
–– polynenasycené | 1,55 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 31,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 35 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 366,98 g |
– cukry | 66,52 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g jablek (nebo hrušek, oloupaných a bez jádřinců) | Jablko čerstvé | 600 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
mletá skořice (dle chuti) | Skořice ceylonská mletá | |
1 1 citron - šťáva i kůra | Citrón čerstvý | 90 g |
krupicový cukr (podle sladkosti ovoce) | Cukr bílý | |
400 g 400 g těstovin (v suchém stavu) | Těstoviny pšeničné | 400 g |
sůl | Sůl mořská | |
máslo | Máslo kravské | |
tvaroh (olešnický) | Tvaroh polotučný | |
moučkový cukr (nebo skořicový) | Cukr bílý | |
šlehačka (nebo zakysaná smetana, bílý jogurt...) | Šlehačka 35% | |
rozinky (nebo brusinky) | Rozinky | |
hnědý rum | Rum | |
perník na strouhání | Perník |