Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Báječný Margot dort / řez)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 859 kJ /
3 551 kcal
Bílkoviny109,04 g
– z toho živočišné bílkoviny93,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,00 g
Tuky241,28 g
– nasycené122,77 g
– nenasycené101,46 g
–– mononenasycené82,28 g
–– polynenasycené19,18 g
––– omega 35,29 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 1,36 g
Sodík 672 mg
Sůl1,69 g
Sacharidy233,50 g
– cukry116,20 g
––– laktóza33,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
80 g 80 g cukru krupice Cukr bílý 80 g
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
4 lžíce 4 lžíce vlažné vody Voda 72 ml
160 g 160 g polohrubé mouky (dle velikosti vajec) Mouka pšeničná polohrubá 160 g
0,5 lžičky 0,5 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 2 g
500 ml 500 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 500 ml
500 g 500 g měkkého tvarohu (z vaničky) Tvaroh polotučný 500 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
moučkový cukr (podle vlastní chuti) Cukr bílý
2 2 čokoládové tyčinky Margot Čokoládová tyčinka
1 1 čokoláda Margot nebo vysokoprocentní čokoláda nebo kakao Čokoládová tyčinka
hnědý rum na pokapání korpusu (není nutný)
máslo na vymazání Máslo kravské
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.