Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vafle z předvařenè červené řepy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 571 kJ /
2 288 kcal
Bílkoviny63,36 g
– z toho živočišné bílkoviny25,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,50 g
Tuky85,12 g
– nasycené11,14 g
– nenasycené65,60 g
–– mononenasycené46,35 g
–– polynenasycené19,25 g
––– omega 35,21 g
Vláknina11,25 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 4,61 g
Sůl13,07 g
Sacharidy311,40 g
– cukry19,75 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 uvařené řepy (cca 6-7 cm průměr) Červená řepa čerstvá
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 375 g
1/4 hrnku 1/4 hrnku oleje Olej řepkový 62.5 ml
3 ČL 3 ČL kypřícího prášku Kypřící prášek 30 g
1 ČL 1 ČL soli Sůl mořská 10 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
cukr dle chuti (třeba 3 lžičky) Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.