Nutriční hodnoty (Vafle z předvařenè červené řepy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 571 kJ / 2 288 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,50 g |
Tuky | 85,12 g |
– nasycené | 11,14 g |
– nenasycené | 65,60 g |
–– mononenasycené | 46,35 g |
–– polynenasycené | 19,25 g |
––– omega 3 | 5,21 g |
Vláknina | 11,25 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 4,61 g |
Sůl | 13,07 g |
Sacharidy | 311,40 g |
– cukry | 19,75 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 uvařené řepy (cca 6-7 cm průměr) | Červená řepa čerstvá | |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 375 g |
1/4 hrnku 1/4 hrnku oleje | Olej řepkový | 62.5 ml |
3 ČL 3 ČL kypřícího prášku | Kypřící prášek | 30 g |
1 ČL 1 ČL soli | Sůl mořská | 10 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
cukr dle chuti (třeba 3 lžičky) | Cukr bílý |