Nutriční hodnoty (RAW cheesecake s arašídovým máslem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 27 794 kJ / 6 643 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 159,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 159,40 g |
Tuky | 466,60 g |
– nasycené | 57,18 g |
– nenasycené | 364,77 g |
–– mononenasycené | 108,12 g |
–– polynenasycené | 256,65 g |
––– omega 3 | 30,00 g |
Vláknina | 87,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 350 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 408,00 g |
– cukry | 282,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g mandlí | Mandle neloupané | 200 g |
300 g 300 g datlí bez pecky | Datle sušené s peckou | 300 g |
400 g 400 g ořechů kešu | Vlašské ořechy | 400 g |
1 plechovka 1 plechovka kokosového mléka | Nápoj kokosový | |
3 lžíce 3 lžíce sirupu (javorový, agávový...) | Sirup citronový | 45 ml |
200 g 200 g arašídového másla | Máslo arašídové | 200 ml |
5 lžic 5 lžic sirupu | Sirup citronový | 75 ml |
50 g 50 g hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 50 g |