Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nejlepší fazolová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 059 kJ /
1 926 kcal
Bílkoviny8,75 g
– z toho živočišné bílkoviny8,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky210,00 g
– nasycené102,50 g
– nenasycené105,00 g
–– mononenasycené90,00 g
–– polynenasycené15,00 g
––– omega 30,25 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 175 mg
Sodík 4,00 g
Sůl10,00 g
Sacharidy0,25 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 balení 1 balení červených fazolí Fazole červená ledvina
cca 20-30 dkg cca 20-30 dkg nižší slaniny (špeku) Špek 250 g
mouka Mouka pšeničná hladká
cukr Cukr bílý
ocet Ocet lihový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
bobkový list Bobkový list sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.