Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Houbařské těstoviny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 555 kJ /
1 806 kcal
Bílkoviny61,58 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny61,44 g
Tuky22,25 g
– nasycené13,02 g
– nenasycené6,98 g
–– mononenasycené5,83 g
–– polynenasycené1,15 g
––– omega 30,46 g
Vláknina42,74 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 50 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy320,76 g
– cukry16,78 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g čerstvých hub (nebo rozmrazených) - očištěné, spařené, scezené Hřib čerstvý 400 g
400 g 400 g těstovin - předem uvařených Těstoviny pšeničné 400 g
1 1 velká cibule (nebo dvě střední) Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce másla (nebo jemně krájeného špeku) Máslo kravské 20 g
drcený kmín dle chuti Kmín mletý
150 g 150 g anglické slaniny, nemusí být, pokud chceme bezmasý pokrm
3 stroužky 3 stroužky drceného česneku Česnek čerstvý 21 g
majoránka nebo tymián, dle chuti Majoránka sušená
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
5-6 5-6 rozšlehaných vajec, dle velikosti

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.