Nutriční hodnoty (Houbařské těstoviny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 555 kJ / 1 806 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 61,44 g |
Tuky | 22,25 g |
– nasycené | 13,02 g |
– nenasycené | 6,98 g |
–– mononenasycené | 5,83 g |
–– polynenasycené | 1,15 g |
––– omega 3 | 0,46 g |
Vláknina | 42,74 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 320,76 g |
– cukry | 16,78 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g čerstvých hub (nebo rozmrazených) - očištěné, spařené, scezené | Hřib čerstvý | 400 g |
400 g 400 g těstovin - předem uvařených | Těstoviny pšeničné | 400 g |
1 1 velká cibule (nebo dvě střední) | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce másla (nebo jemně krájeného špeku) | Máslo kravské | 20 g |
drcený kmín dle chuti | Kmín mletý | |
150 g 150 g anglické slaniny, nemusí být, pokud chceme bezmasý pokrm | ||
3 stroužky 3 stroužky drceného česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
majoránka nebo tymián, dle chuti | Majoránka sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
5-6 5-6 rozšlehaných vajec, dle velikosti |