Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory s jablky jako příloha)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 244 kJ /
1 731 kcal
Bílkoviny23,76 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,26 g
Tuky87,55 g
– nasycené41,51 g
– nenasycené43,87 g
–– mononenasycené36,48 g
–– polynenasycené7,39 g
––– omega 30,29 g
Vláknina36,20 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,68 g
Sůl4,00 g
Sacharidy189,24 g
– cukry49,72 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g ve slupce uvařených brambor Brambor zimní 800 g
400 g 400 g jablek Jablko čerstvé 400 g
100 g 100 g uzené slaniny Špek 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce bílého vína Víno bílé suché 37.5 ml
1 lžíce 1 lžíce majoránky Majoránka sušená 20 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.