Nutriční hodnoty (Harissa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 10 815 kJ / 2 585 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 47,34 g |
Tuky | 105,20 g |
– nasycené | 7,20 g |
– nenasycené | 89,40 g |
–– mononenasycené | 63,20 g |
–– polynenasycené | 26,20 g |
––– omega 3 | 8,20 g |
Vláknina | 50,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,06 g |
Sůl | 15,00 g |
Sacharidy | 345,71 g |
– cukry | 124,29 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg feferonek (masitých, nejlépe červených) | Chilli paprička čerstvá | 2000 g |
0,5 kg 0,5 kg cibule | Cibule čerstvá | 500 g |
150 ml 150 ml octa | Ocet lihový | 150 ml |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
120 g 120 g medu | Med nepasterovaný | 120 g |
1 1 Deko | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce soli | Sůl mořská | 15 g |