Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Harissa)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie10 815 kJ /
2 585 kcal
Bílkoviny47,34 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny47,34 g
Tuky105,20 g
– nasycené7,20 g
– nenasycené89,40 g
–– mononenasycené63,20 g
–– polynenasycené26,20 g
––– omega 38,20 g
Vláknina50,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,06 g
Sůl15,00 g
Sacharidy345,71 g
– cukry124,29 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg feferonek (masitých, nejlépe červených) Chilli paprička čerstvá 2000 g
0,5 kg 0,5 kg cibule Cibule čerstvá 500 g
150 ml 150 ml octa Ocet lihový 150 ml
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
120 g 120 g medu Med nepasterovaný 120 g
1 1 Deko Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce soli Sůl mořská 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.