Nutriční hodnoty (Pašerácké srnčí špalíky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 648 kJ / 155 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,85 g |
Tuky | 1,06 g |
– nasycené | 0,21 g |
– nenasycené | 0,67 g |
–– mononenasycené | 0,29 g |
–– polynenasycené | 0,38 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 10,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 24 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 28,20 g |
– cukry | 19,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
srnčí plec | Srnec plec | |
1 1 cibule (větší nebo střední) | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 zelená paprika (nebo žlutá) | Paprika zelená čerstvá | |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 2 rajčata nebo cherry rajčátka, cca 8 kousků | Rajče červené čerstvé | 120 g |
hrst hrst sušených hub | Houby sušené směs | |
olivový olej | Olej olivový | |
provensálské koření | Provensálské koření | |
Pašerácké koření | Pepř černý | |
houbový bujón | Bujón houbový | |
sůl | Sůl mořská | |
hladká mouka nebo Hraška na zahuštění | Mouka pšeničná hladká |