Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pašerácké srnčí špalíky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie648 kJ /
155 kcal
Bílkoviny4,85 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,85 g
Tuky1,06 g
– nasycené0,21 g
– nenasycené0,67 g
–– mononenasycené0,29 g
–– polynenasycené0,38 g
––– omega 30,00 g
Vláknina10,48 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 24 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy28,20 g
– cukry19,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
srnčí plec Srnec plec
1 1 cibule (větší nebo střední) Cibule čerstvá 70 g
1 1 zelená paprika (nebo žlutá) Paprika zelená čerstvá
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 2 rajčata nebo cherry rajčátka, cca 8 kousků Rajče červené čerstvé 120 g
hrst hrst sušených hub Houby sušené směs
olivový olej Olej olivový
provensálské koření Provensálské koření
Pašerácké koření Pepř černý
houbový bujón Bujón houbový
sůl Sůl mořská
hladká mouka nebo Hraška na zahuštění Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.