Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová zelná roláda s omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 652 kJ /
1 829 kcal
Bílkoviny149,26 g
– z toho živočišné bílkoviny136,55 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,71 g
Tuky106,99 g
– nasycené54,09 g
– nenasycené44,55 g
–– mononenasycené36,73 g
–– polynenasycené7,82 g
––– omega 30,79 g
Vláknina23,66 g
Cholesterol 486 mg
Sodík 2,09 g
Sůl4,88 g
Sacharidy58,50 g
– cukry38,50 g
––– laktóza6,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450-500 g 450-500 g plátu vepřového masa Vepřová kýta 475 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
200 g 200 g mletého masa z bůčku Vepřový ořez 200 g
200 g 200 g kysaného okapaného zelí Zelí bílé čerstvé 200 g
30 g 30 g rajského protlaku Protlak rajčatový 30 g
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
sádlo nebo špek Sádlo vepřové
1 lžíce 1 lžíce mleté sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
90 g 90 g rajského protlaku Protlak rajčatový 90 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 plná lžička cukru krupice Cukr bílý
vývar dle potřeby Vývar hovězí
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
200 g 200 g okapaného kysaného zelí Zelí bílé kvašené 200 g
jíška nebo záklechtka Jíška máslová
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.