Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový jazyk na hříbkách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 821 kJ /
435 kcal
Bílkoviny12,49 g
– z toho živočišné bílkoviny0,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,48 g
Tuky8,49 g
– nasycené0,93 g
– nenasycené4,79 g
–– mononenasycené3,44 g
–– polynenasycené1,35 g
––– omega 30,41 g
Vláknina64,20 g
Cholesterol 3 mg
Sodík 2,01 g
Sůl5,00 g
Sacharidy46,31 g
– cukry5,71 g
––– laktóza0,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vepřové jazyky Jazyk vepřový
1 1 větší snítka rozmarýnu Rozmarýn sušený
8 kuliček 8 kuliček pepře Pepř černý
8 kuliček 8 kuliček jalovčinek Jalovec čerstvý
sůl Sůl mořská
voda Voda
500 g 500 g scezených, ve slaném nálevu naložených hříbků Houby zavařené směs 500 g
1 1 silnější plátek másla Máslo kravské 1 g
1 lžička 1 lžička oleje Olej řepkový 5 ml
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
30 30 % smetana na naředění Smetana kravská sladká 12%
sůl na dochucení Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.