Nutriční hodnoty (Vepřový jazyk na hříbkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 821 kJ / 435 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,48 g |
Tuky | 8,49 g |
– nasycené | 0,93 g |
– nenasycené | 4,79 g |
–– mononenasycené | 3,44 g |
–– polynenasycené | 1,35 g |
––– omega 3 | 0,41 g |
Vláknina | 64,20 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 2,01 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 46,31 g |
– cukry | 5,71 g |
––– laktóza | 0,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vepřové jazyky | Jazyk vepřový | |
1 1 větší snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
8 kuliček 8 kuliček pepře | Pepř černý | |
8 kuliček 8 kuliček jalovčinek | Jalovec čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
voda | Voda | |
500 g 500 g scezených, ve slaném nálevu naložených hříbků | Houby zavařené směs | 500 g |
1 1 silnější plátek másla | Máslo kravské | 1 g |
1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
30 30 % smetana na naředění | Smetana kravská sladká 12% | |
sůl na dochucení | Sůl mořská |