Nutriční hodnoty (Hořčice 2)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 473 kJ / 1 547 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,30 g |
Tuky | 108,40 g |
– nasycené | 9,13 g |
– nenasycené | 94,37 g |
–– mononenasycené | 65,68 g |
–– polynenasycené | 28,69 g |
––– omega 3 | 8,20 g |
Vláknina | 33,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20,09 g |
Sůl | 50,00 g |
Sacharidy | 111,10 g |
– cukry | 72,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 500 g |
1/2 kg 1/2 kg čerstvých paprik | Paprika červená čerstvá | 500 g |
1/4 kg 1/4 kg cibule | Cibule čerstvá | 250 g |
1 dcl 1 dcl octa | Ocet lihový | 100 ml |
1 dcl 1 dcl oleje | Olej řepkový | 100 ml |
1/2 balíčku 1/2 balíčku deka | Sůl mořská | 50 g |
6 lžiček 6 lžiček pálivé papriky | Paprika pálivá | 36 g |