Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hořčice 2)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 473 kJ /
1 547 kcal
Bílkoviny19,30 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,30 g
Tuky108,40 g
– nasycené9,13 g
– nenasycené94,37 g
–– mononenasycené65,68 g
–– polynenasycené28,69 g
––– omega 38,20 g
Vláknina33,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20,09 g
Sůl50,00 g
Sacharidy111,10 g
– cukry72,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg rajčat Rajče červené čerstvé 500 g
1/2 kg 1/2 kg čerstvých paprik Paprika červená čerstvá 500 g
1/4 kg 1/4 kg cibule Cibule čerstvá 250 g
1 dcl 1 dcl octa Ocet lihový 100 ml
1 dcl 1 dcl oleje Olej řepkový 100 ml
1/2 balíčku 1/2 balíčku deka Sůl mořská 50 g
6 lžiček 6 lžiček pálivé papriky Paprika pálivá 36 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.