Nutriční hodnoty (Vepřová kapsa s cuketovou nádivkou, pečená na pórku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 405 kJ / 3 204 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 416,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 405,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,86 g |
Tuky | 137,48 g |
– nasycené | 68,34 g |
– nenasycené | 55,19 g |
–– mononenasycené | 40,96 g |
–– polynenasycené | 14,24 g |
––– omega 3 | 1,53 g |
Vláknina | 12,24 g |
Cholesterol | 675 mg |
Sodík | 1,71 g |
Sůl | 4,21 g |
Sacharidy | 71,05 g |
– cukry | 9,72 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g mladé neloupané cukety | Cuketa čerstvá | 250 g |
2 2 starší rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |
3 stroužky 3 stroužky drceného česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
půlka půlka červené papriky | Paprika červená čerstvá | |
vejce | Vejce slepičí | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
muškátový květ | Muškát květ sušený | |
1200-1500 g 1200-1500 g vepřového boku, např. špička bez kosti | Kost hovězí | 1350 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
1 1 menší pórek | Pórek čerstvý |