Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová játra v alobalu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 424 kJ /
579 kcal
Bílkoviny59,60 g
– z toho živočišné bílkoviny58,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,40 g
Tuky9,14 g
– nasycené1,60 g
– nenasycené3,85 g
–– mononenasycené2,14 g
–– polynenasycené1,71 g
––– omega 30,14 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 924 mg
Sodík 304 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy45,00 g
– cukry28,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g vepřových jater Játra vepřová 300 g
300 g 300 g jablek Jablko čerstvé 300 g
citronová šťáva Šťáva z citrónu
1 dl 1 dl bílého vína Víno bílé suché 100 ml
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový
špetka špetka skořice Skořice ceylonská
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.