Nutriční hodnoty (Vepřová játra v alobalu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 424 kJ / 579 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 58,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
Tuky | 9,14 g |
– nasycené | 1,60 g |
– nenasycené | 3,85 g |
–– mononenasycené | 2,14 g |
–– polynenasycené | 1,71 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 924 mg |
Sodík | 304 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 45,00 g |
– cukry | 28,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g vepřových jater | Játra vepřová | 300 g |
300 g 300 g jablek | Jablko čerstvé | 300 g |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
1 dl 1 dl bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
špetka špetka skořice | Skořice ceylonská | |
sůl | Sůl mořská |