Nutriční hodnoty (Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 9 822 kJ / 2 348 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 294,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 291,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,32 g |
Tuky | 114,96 g |
– nasycené | 11,41 g |
– nenasycené | 97,48 g |
–– mononenasycené | 68,02 g |
–– polynenasycené | 29,46 g |
––– omega 3 | 10,58 g |
Vláknina | 7,57 g |
Cholesterol | 625 mg |
Sodík | 7,11 g |
Sůl | 17,75 g |
Sacharidy | 31,05 g |
– cukry | 0,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1-1.5 kg 1-1.5 kg krůtích prsou | Krůta prsa bez kůže | 1250 g |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 lžičky 2 lžičky soli (podle chuti) | Sůl mořská | 16 g |
1 lžička 1 lžička sušeného rozmarýnu (nebo čerstvého) | Rozmarýn sušený | 5 g |
1 lžička 1 lžička sušeného tymiánu (nebo čerstvého) | Tymián sušený | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce koření gyros | Provensálské koření | 15 g |
1 lžička 1 lžička koření Steak 7 pepřů | Koření Argentina |