Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Trhané vepřové maso v aspiku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 108 kJ /
504 kcal
Bílkoviny80,58 g
– z toho živočišné bílkoviny79,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky16,97 g
– nasycené4,18 g
– nenasycené8,46 g
–– mononenasycené7,35 g
–– polynenasycené1,11 g
––– omega 30,08 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 260 mg
Sodík 206 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy6,30 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřové plece Vepřová plec 400 g
1 1 karotka Mrkev čerstvá
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
hrst hrst malých okurčiček v pikantním nálevu
1 sáček 1 sáček želatiny -20 g Želatina vepřová
6 ks 6 ks pepře Pepř černý
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
2 ks 2 ks nového koření Nové koření
sůl Sůl mořská
ocet Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.