Nutriční hodnoty (Trhané vepřové maso v aspiku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 108 kJ / 504 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 79,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 16,97 g |
– nasycené | 4,18 g |
– nenasycené | 8,46 g |
–– mononenasycené | 7,35 g |
–– polynenasycené | 1,11 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 206 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 6,30 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřové plece | Vepřová plec | 400 g |
1 1 karotka | Mrkev čerstvá | |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
hrst hrst malých okurčiček v pikantním nálevu | ||
1 sáček 1 sáček želatiny -20 g | Želatina vepřová | |
6 ks 6 ks pepře | Pepř černý | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
2 ks 2 ks nového koření | Nové koření | |
sůl | Sůl mořská | |
ocet | Ocet lihový |