Nutriční hodnoty (Panzerotti)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 093 kJ / 1 934 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 59,00 g |
Tuky | 20,55 g |
– nasycené | 3,48 g |
– nenasycené | 15,07 g |
–– mononenasycené | 8,84 g |
–– polynenasycené | 6,23 g |
––– omega 3 | 0,51 g |
Vláknina | 15,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,01 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 370,42 g |
– cukry | 30,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
10 g 10 g čerstvého (3 g sušeného) droždí | Droždí pekařské lisované | 10 g |
270-280 g 270-280 g vody (část vody můžeme nahradit trochou bílého vína) | Voda | 275 ml |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
10 g 10 g soli | Sůl mořská | 10 g |
olej na smažení | Olej řepkový | |
rajčatová omáčka sugo | Protlak rajčatový | |
mozzarella | Mozzarella kravská | |
oregano | Oregano sušené | |
loupaná sterilovaná rajčata | Rajče červené sterilované | |
sušená šunka | Pršut | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
mozzarella | Mozzarella kravská | |