Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z růžičkové kapusty s ovesnými vločkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 833 kJ /
1 394 kcal
Bílkoviny28,86 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,36 g
Tuky90,73 g
– nasycené42,22 g
– nenasycené47,10 g
–– mononenasycené37,87 g
–– polynenasycené9,23 g
––– omega 30,17 g
Vláknina32,70 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,68 g
Sůl4,00 g
Sacharidy101,50 g
– cukry14,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g růžičkové kapusty Kapusta růžičková čerstvá 400 g
100 g 100 g uzené slaniny Špek 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4 lžíce 4 lžíce ovesných vloček Vločky ovesné 60 g
1 lžíce 1 lžíce majoránky Majoránka sušená 20 g
3 stroužky 3 stroužky česneku (i více, dle chuti) Česnek čerstvý 21 g
bílý pepř Pepř bílý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.