Nutriční hodnoty (Polévka z růžičkové kapusty s ovesnými vločkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 833 kJ / 1 394 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,36 g |
Tuky | 90,73 g |
– nasycené | 42,22 g |
– nenasycené | 47,10 g |
–– mononenasycené | 37,87 g |
–– polynenasycené | 9,23 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 32,70 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,68 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 101,50 g |
– cukry | 14,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 400 g |
100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 lžíce 4 lžíce ovesných vloček | Vločky ovesné | 60 g |
1 lžíce 1 lžíce majoránky | Majoránka sušená | 20 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku (i více, dle chuti) | Česnek čerstvý | 21 g |
bílý pepř | Pepř bílý | |
sůl | Sůl mořská |