Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Honzovy buchty (jemné a vláčné))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 14

Energie15 639 kJ /
3 738 kcal
Bílkoviny110,84 g
– z toho živočišné bílkoviny47,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny63,80 g
Tuky144,65 g
– nasycené23,34 g
– nenasycené108,53 g
–– mononenasycené75,03 g
–– polynenasycené33,50 g
––– omega 38,84 g
Vláknina18,36 g
Cholesterol 693 mg
Sodík 651 mg
Sůl1,55 g
Sacharidy488,97 g
– cukry147,09 g
––– laktóza21,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 žloutky (nebo 1 vejce) Vaječný žloutek 46 g
100 g 100 g cukru moučka Cukr bílý 100 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
42 g 42 g droždí Droždí pekařské lisované 42 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
250 ml 250 ml mléka (podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
250 g 250 g tvarohu v kostce Tvaroh polotučný 250 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
cukr moučka podle chuti Cukr bílý
olej na pekáček a promazávání buchet Olej řepkový
máslo na potření po upečení (možno vynechat) Máslo kravské
moučkový cukr na povrch (možno vynechat) Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.