Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí salát s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 359 kJ /
1 520 kcal
Bílkoviny75,20 g
– z toho živočišné bílkoviny72,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,20 g
Tuky119,04 g
– nasycené33,18 g
– nenasycené77,17 g
–– mononenasycené29,18 g
–– polynenasycené47,99 g
––– omega 31,95 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 395 mg
Sodík 1,01 g
Sůl2,52 g
Sacharidy33,00 g
– cukry30,50 g
––– laktóza2,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g kuřecího masa bez kůže (pečeného nebo vařeného) Kuře prso 300 g
2 2 nakyslá jablka Jablko čerstvé 300 g
100 g 100 g majonézy Majonéza 100 g
100 ml 100 ml ušlehané šlehačky Šlehačka 35% 100 ml
citronová šťáva Šťáva z citrónu
sůl Sůl mořská
kompotované mandarinky Mandarinka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.