Nutriční hodnoty (Kuřecí salát s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 359 kJ / 1 520 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 72,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,20 g |
Tuky | 119,04 g |
– nasycené | 33,18 g |
– nenasycené | 77,17 g |
–– mononenasycené | 29,18 g |
–– polynenasycené | 47,99 g |
––– omega 3 | 1,95 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 395 mg |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,52 g |
Sacharidy | 33,00 g |
– cukry | 30,50 g |
––– laktóza | 2,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g kuřecího masa bez kůže (pečeného nebo vařeného) | Kuře prso | 300 g |
2 2 nakyslá jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
100 g 100 g majonézy | Majonéza | 100 g |
100 ml 100 ml ušlehané šlehačky | Šlehačka 35% | 100 ml |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
sůl | Sůl mořská | |
kompotované mandarinky | Mandarinka čerstvá |