Nutriční hodnoty (Babiččin barevný sulc)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 374 kJ / 328 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,41 g |
Tuky | 1,74 g |
– nasycené | 0,49 g |
– nenasycené | 0,95 g |
–– mononenasycené | 0,37 g |
–– polynenasycené | 0,58 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 35,47 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 599 mg |
Sůl | 1,37 g |
Sacharidy | 52,97 g |
– cukry | 30,59 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 vepřového kolena | Vepřové koleno bez kosti | |
3 3 vepřové nožičky | Vepřové nožičky | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
6 kuliček 6 kuliček černého pepře | Pepř černý | |
4 4 velké cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
100 g 100 g mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 100 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
3-4 lžíce 3-4 lžíce octa (dle chuti) | Ocet lihový | 52.5 ml |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
1 1 červená cibule na ozdobu | Cibule červená čerstvá | 69 g |