Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Babiččin barevný sulc)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 374 kJ /
328 kcal
Bílkoviny13,41 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,41 g
Tuky1,74 g
– nasycené0,49 g
– nenasycené0,95 g
–– mononenasycené0,37 g
–– polynenasycené0,58 g
––– omega 30,00 g
Vláknina35,47 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 599 mg
Sůl1,37 g
Sacharidy52,97 g
– cukry30,59 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 vepřového kolena Vepřové koleno bez kosti
3 3 vepřové nožičky Vepřové nožičky
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
4 4 bobkové listy Bobkový list sušený
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
6 kuliček 6 kuliček černého pepře Pepř černý
4 4 velké cibule Cibule čerstvá 280 g
100 g 100 g mraženého hrášku Hrášek zelený mražený 100 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
3-4 lžíce 3-4 lžíce octa (dle chuti) Ocet lihový 52.5 ml
mletý černý pepř Pepř černý mletý
1 1 červená cibule na ozdobu Cibule červená čerstvá 69 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.