Nutriční hodnoty (Kuřecí játra v portském víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 894 kJ / 692 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 68,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 42,13 g |
– nasycené | 17,33 g |
– nenasycené | 19,20 g |
–– mononenasycené | 14,94 g |
–– polynenasycené | 4,26 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,04 g |
Sodík | 286 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 10,09 g |
– cukry | 0,16 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 400 g |
hladká mouka na poprášení | Mouka pšeničná hladká | |
2 lžíce 2 lžíce (přepuštěného) másla | Máslo kravské | 20 g |
1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
150 ml 150 ml portského vína/nebo jiné kvalitní | ||
100 ml 100 ml vývaru /kuřecí | Vývar hovězí | 100 ml |
čerstvě mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
1-2 špetky 1-2 špetky mletého hřebíčku | Hřebíček | |
sůl dle chuti | Sůl mořská |