Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra v portském víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 894 kJ /
692 kcal
Bílkoviny68,01 g
– z toho živočišné bílkoviny68,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky42,13 g
– nasycené17,33 g
– nenasycené19,20 g
–– mononenasycené14,94 g
–– polynenasycené4,26 g
––– omega 30,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 2,04 g
Sodík 286 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy10,09 g
– cukry0,16 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g kuřecích jater Játra kuřecí 400 g
hladká mouka na poprášení Mouka pšeničná hladká
2 lžíce 2 lžíce (přepuštěného) másla Máslo kravské 20 g
1 lžička 1 lžička oleje Olej řepkový 5 ml
150 ml 150 ml portského vína/nebo jiné kvalitní
100 ml 100 ml vývaru /kuřecí Vývar hovězí 100 ml
čerstvě mletý černý pepř Pepř černý mletý
1-2 špetky 1-2 špetky mletého hřebíčku Hřebíček
sůl dle chuti Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.