Nutriční hodnoty (Kuřecí salát s ředkvičkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 192 kJ / 524 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,97 g |
Tuky | 38,72 g |
– nasycené | 4,81 g |
– nenasycené | 32,60 g |
–– mononenasycené | 23,48 g |
–– polynenasycené | 9,12 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 6,01 g |
Cholesterol | 55 mg |
Sodík | 221 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 9,57 g |
– cukry | 0,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g kuřecích prsou | Kuře prso | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
50 g 50 g polníčku | Polníček čerstvý | 50 g |
50 g 50 g špenátu | Špenát čerstvý | 50 g |
2 listy 2 listy listového salátu | Salát listový čerstvý | |
4 4 ředkvičky | Ředkvička čerstvá | |
30 g 30 g strouhaných mandlí | Mandle loupané mleté | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 lžička 1 lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |