Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Makový koláč s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 16

Energie9 223 kJ /
2 204 kcal
Bílkoviny93,13 g
– z toho živočišné bílkoviny56,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,41 g
Tuky129,08 g
– nasycené20,22 g
– nenasycené79,06 g
–– mononenasycené27,64 g
–– polynenasycené51,42 g
––– omega 30,73 g
Vláknina37,80 g
Cholesterol 1,07 g
Sodík 601 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy148,63 g
– cukry93,77 g
––– laktóza7,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
200 g 200 g mletého máku Mák modrý mletý 200 g
200 g 200 g polotučného tvarohu Tvaroh polotučný 200 g
300 g 300 g nastrouhaných jablek Jablko čerstvé 300 g
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
2 lžičky 2 lžičky kypřícího přásku Kypřící prášek 10 g
1 lžička 1 lžička vanilkového extraktu Aroma vanilkové 7 ml
špetka špetka soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.