Nutriční hodnoty (Vepřový rendlík s kadeřávkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 658 kJ / 1 113 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,84 g |
Tuky | 16,65 g |
– nasycené | 3,82 g |
– nenasycené | 8,82 g |
–– mononenasycené | 6,11 g |
–– polynenasycené | 2,71 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 27,94 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 402 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 117,40 g |
– cukry | 24,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřového masa | Vepřová kýta | 400 g |
400 g 400 g kadeřávku | Kapusta kadeřavá čerstvá | 400 g |
400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
paprika | Paprika bílá čerstvá | |
majoránka | Majoránka sušená | |
řepkový olej | Olej řepkový | |
zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% |