Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový rendlík s kadeřávkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 658 kJ /
1 113 kcal
Bílkoviny111,84 g
– z toho živočišné bílkoviny84,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,84 g
Tuky16,65 g
– nasycené3,82 g
– nenasycené8,82 g
–– mononenasycené6,11 g
–– polynenasycené2,71 g
––– omega 30,08 g
Vláknina27,94 g
Cholesterol 160 mg
Sodík 402 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy117,40 g
– cukry24,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřového masa Vepřová kýta 400 g
400 g 400 g kadeřávku Kapusta kadeřavá čerstvá 400 g
400 g 400 g brambor Brambor zimní 400 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
paprika Paprika bílá čerstvá
majoránka Majoránka sušená
řepkový olej Olej řepkový
zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.