Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květáková polévka s křenem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie885 kJ /
212 kcal
Bílkoviny9,41 g
– z toho živočišné bílkoviny5,95 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,46 g
Tuky3,16 g
– nasycené1,91 g
– nenasycené1,04 g
–– mononenasycené0,79 g
–– polynenasycené0,24 g
––– omega 30,02 g
Vláknina8,58 g
Cholesterol 11 mg
Sodík 252 mg
Sůl0,28 g
Sacharidy33,28 g
– cukry17,03 g
––– laktóza8,58 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 malý květák Květák čerstvý
30 g 30 g nastrouhaného křenu Křen čerstvý 30 g
1 1 brambora Brambor zimní 50 g
1 1 menší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 menší petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1,5-2 dl 1,5-2 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 175 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
kmín Kmín
česnek Česnek čerstvý
1 lžička 1 lžička kari, kurkumy nebo papriky (nemusí být) Kurkuma mletá 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.