Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Telecí plec na paprikách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 918 kJ /
936 kcal
Bílkoviny134,05 g
– z toho živočišné bílkoviny131,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,51 g
Tuky37,00 g
– nasycené15,24 g
– nenasycené19,72 g
–– mononenasycené16,03 g
–– polynenasycené3,69 g
––– omega 31,08 g
Vláknina6,10 g
Cholesterol 321 mg
Sodík 387 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy14,96 g
– cukry11,49 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g telecí plece Telecí plec 600 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 15 g
špetka špetka cukru Cukr bílý
2 2 menší čerstvé různé papriky Paprika bílá čerstvá
vývar na podlévání dle potřeby Vývar hovězí
1 1 smetana sladká nebo zakysaná dle chuti Smetana kravská sladká 12%
pár plátků plátků francouzského másla
dle chuti trochu trochu citronové šťávy Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.