Nutriční hodnoty (Telecí plec na paprikách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 918 kJ / 936 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 131,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,51 g |
Tuky | 37,00 g |
– nasycené | 15,24 g |
– nenasycené | 19,72 g |
–– mononenasycené | 16,03 g |
–– polynenasycené | 3,69 g |
––– omega 3 | 1,08 g |
Vláknina | 6,10 g |
Cholesterol | 321 mg |
Sodík | 387 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 14,96 g |
– cukry | 11,49 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g telecí plece | Telecí plec | 600 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
2 2 menší čerstvé různé papriky | Paprika bílá čerstvá | |
vývar na podlévání dle potřeby | Vývar hovězí | |
1 1 smetana sladká nebo zakysaná dle chuti | Smetana kravská sladká 12% | |
pár plátků plátků francouzského másla | ||
dle chuti trochu trochu citronové šťávy | Šťáva z citrónu |