Nutriční hodnoty (Játrová paštika à la Leoš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 698 kJ / 1 840 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 302,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 299,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,22 g |
Tuky | 43,42 g |
– nasycené | 8,20 g |
– nenasycené | 19,55 g |
–– mononenasycené | 13,86 g |
–– polynenasycené | 5,70 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 11,34 g |
Cholesterol | 3,28 g |
Sodík | 1,25 g |
Sůl | 3,50 g |
Sacharidy | 57,90 g |
– cukry | 8,82 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1000 g 1000 g jater | Játra vepřová | 1000 g |
500 g 500 g tučnějšího vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
smetana - 30% | Smetana kravská sladká 12% | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
mletý římský kmín | Římský kmín mletý | |
kardamom | Kardamom prášek | |
máslo | Máslo kravské | |
mandle | Mandle neloupané |