Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játrová paštika à la Leoš)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 698 kJ /
1 840 kcal
Bílkoviny302,22 g
– z toho živočišné bílkoviny299,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,22 g
Tuky43,42 g
– nasycené8,20 g
– nenasycené19,55 g
–– mononenasycené13,86 g
–– polynenasycené5,70 g
––– omega 30,25 g
Vláknina11,34 g
Cholesterol 3,28 g
Sodík 1,25 g
Sůl3,50 g
Sacharidy57,90 g
– cukry8,82 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1000 g 1000 g jater Játra vepřová 1000 g
500 g 500 g tučnějšího vepřového masa Vepřová kýta 500 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
smetana - 30% Smetana kravská sladká 12%
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
mletý římský kmín Římský kmín mletý
kardamom Kardamom prášek
máslo Máslo kravské
mandle Mandle neloupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.