Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křupavé zelňáčky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 969 kJ /
2 861 kcal
Bílkoviny81,78 g
– z toho živočišné bílkoviny39,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,68 g
Tuky164,56 g
– nasycené84,68 g
– nenasycené67,11 g
–– mononenasycené55,10 g
–– polynenasycené12,01 g
––– omega 31,81 g
Vláknina24,90 g
Cholesterol 1,40 g
Sodík 5,66 g
Sůl13,97 g
Sacharidy251,85 g
– cukry42,95 g
––– laktóza5,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
125 125 g studeného másla nakrájeného na kousky Máslo kravské 125 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
1 lžíce 1 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 25 ml
vajíčko na potření Vejce slepičí
kmín a sůl na posyp Kmín
450 g 450 g vymačkaného kysaného zelí Zelí bílé kvašené 450 g
100 100 g kostek slaniny Špek
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
drcený kmín Kmín mletý
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
100 g 100 g kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
sůl a pepř Pepř černý
Na potření vajíčko a na posyp kmín a sůl Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.