Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mleté maso s pórkem ve smetanových bramborách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 543 kJ /
2 042 kcal
Bílkoviny126,04 g
– z toho živočišné bílkoviny104,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,26 g
Tuky88,08 g
– nasycené49,19 g
– nenasycené30,12 g
–– mononenasycené26,75 g
–– polynenasycené3,37 g
––– omega 30,86 g
Vláknina24,94 g
Cholesterol 545 mg
Sodík 380 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy174,90 g
– cukry17,02 g
––– laktóza6,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého masa mix Vepřová plec 500 g
1 1 pórek Pórek čerstvý
sádlo (nebo máslo, špek, olej) Sádlo vepřové
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
tymián podle chuti Tymián sušený
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
1 kg 1 kg oloupaných brambor Brambor zimní 1000 g
220 ml 220 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 220 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.