Nutriční hodnoty (Mleté maso s pórkem ve smetanových bramborách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 543 kJ / 2 042 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 104,78 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,26 g |
Tuky | 88,08 g |
– nasycené | 49,19 g |
– nenasycené | 30,12 g |
–– mononenasycené | 26,75 g |
–– polynenasycené | 3,37 g |
––– omega 3 | 0,86 g |
Vláknina | 24,94 g |
Cholesterol | 545 mg |
Sodík | 380 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 174,90 g |
– cukry | 17,02 g |
––– laktóza | 6,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mletého masa mix | Vepřová plec | 500 g |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
sádlo (nebo máslo, špek, olej) | Sádlo vepřové | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
tymián podle chuti | Tymián sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
1 kg 1 kg oloupaných brambor | Brambor zimní | 1000 g |
220 ml 220 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 220 ml |