Nutriční hodnoty (Rozpékané bagetky s bylinkovým máslem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 745 kJ / 3 285 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,21 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 65,60 g |
Tuky | 147,37 g |
– nasycené | 71,43 g |
– nenasycené | 71,11 g |
–– mononenasycené | 54,59 g |
–– polynenasycené | 16,51 g |
––– omega 3 | 3,58 g |
Vláknina | 30,66 g |
Cholesterol | 329 mg |
Sodík | 6,48 g |
Sůl | 16,07 g |
Sacharidy | 408,31 g |
– cukry | 38,67 g |
––– laktóza | 5,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
180-190 g 180-190 g vody | Voda | 185 ml |
100 g 100 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 100 ml |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
12 g 12 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 12 g |
100-150 g 100-150 g másla | Máslo kravské | 125 g |
sůl | Sůl mořská | |
sekané bylinky | Petržel nať čerstvá | |
1-2 1-2 rozetřené stroužky česneku | Česnek čerstvý | 105 g |