Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křehký mřížkový koláč s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie17 786 kJ /
4 251 kcal
Bílkoviny61,82 g
– z toho živočišné bílkoviny19,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,94 g
Tuky240,65 g
– nasycené145,51 g
– nenasycené85,99 g
–– mononenasycené74,88 g
–– polynenasycené11,11 g
––– omega 31,34 g
Vláknina29,83 g
Cholesterol 1,19 g
Sodík 918 mg
Sůl1,90 g
Sacharidy444,56 g
– cukry183,53 g
––– laktóza3,03 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
250 g 250 g studeného másla Máslo kravské 250 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžíce 1 lžíce kysané smetany (nebo rumu) Smetana kravská zakysaná 12% 25 ml
4-5 4-5 velkých jablek Jablko čerstvé 675 g
cukr (podle chuti) Cukr bílý
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
1,5 lžíce 1,5 lžíce vanilkového pudinku (prášku) Puding v prášku 22.5 g
1 1 vajíčko na potření Vejce slepičí 70 g
3 lžíce 3 lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná 45 g
1 plátek 1 plátek másla Máslo kravské 10 g
máslo na vymazání Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.