Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Normandská jelítka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie564 kJ /
135 kcal
Bílkoviny0,30 g
– z toho živočišné bílkoviny0,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky14,85 g
– nasycené7,20 g
– nenasycené7,50 g
–– mononenasycené6,00 g
–– polynenasycené1,50 g
––– omega 30,02 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 jelítka Jelito
1 1 velké zelené jablko Jablko čerstvé
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.