Nutriční hodnoty (Normandská jelítka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 564 kJ / 135 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 14,85 g |
– nasycené | 7,20 g |
– nenasycené | 7,50 g |
–– mononenasycené | 6,00 g |
–– polynenasycené | 1,50 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 jelítka | Jelito | |
1 1 velké zelené jablko | Jablko čerstvé | |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |